Minden idők legdurvább jelenete: elszabadultak az indulatok a magyar X-faktorban! (Loca Pantera VIDEÓ) Ismét dobálják a mikrofont!!!

Minden idők legdurvább jelenete: elszabadultak az indulatok a magyar X-faktorban! (VIDEÓ) Ismét dobálják a mikrofont!!!

Sok mindent megtapasztaltak már a válogatók során az X-Faktor mentorai, ám még őket is meglepi, ha egy versenyző magából kikelve őrjöng a színpadon, vagy sértegeti őket. A ma esti adásban látható válogatón Szajkó Tímea, művésznevén Loca Pantera sérelmezte, hogy Dallos Bogi (22) ízléstelennek nevezte a produkcióját. Elszabadultak az indulatok!

A korábban a mulatós műfajban feltűnő, majd a reggaetónban próbálkozó énekesnő földhöz vágta a mikrofont, aztán káromkodva kikérte magának, hogy leszólták a produkcióját. A mentorok asztalához ment, és üvöltve sértegette Bogit, aki szerinte hozzá képest egy senki. A tehetségkutató női mentora megdöbbent az őrjöngés láttán, szinte meg sem mert szólalni, szoborrá dermedve hallgatta a szitokáradatot. Gáspár Laci (40) próbálta csitítgatni a magából kikelve tomboló Loca Panterát, de ő még idegesebb lett. Nem akarta abbahagyni a balhézást, ezért Lacinak kellett erélyesen rászólnia, és kiküldenie a stúdióból. Végül kiviharzott a lány a kulisszák mögé.

 

 

error: Content is protected !!