Elképesztő fogyás, eltávolítja a zsírokat!!! Ezt kell inni és már le is dobsz 15kg-ot!!! Mutatjuk:

Elképesztő fogyás, eltávolítja a zsírokat!!! Ezt kell inni és már le is dobsz 15kg-ot!!!

Mutatjuk:

A levegőtől is híztam

Végül találtam egy endokrinológust. Egy sor vizsgálat után megszületett a verdikt: policisztás petefészek szindróma, azaz PCOS. Nem tudtam, hogy mi ez, miről van szó. Elkezdtem olvasni. Amit megtudtam, egyre jobban megijesztett és kétségbe ejtett. Minden este, ahelyett, hogy aludtam volna, átöleltem a párnámat, és könnyekkel árasztottam el.
A PCOS egyik hatása az anyagcserezavar. Sok lány drasztikusan hízik, és nem tud megszabadulni a plusz kilóktól. Nem segítenek a diéták és az általában egészséges életmód. Ugyanez volt velem. Vékony és formás röplabdázóból, nem viccelek, szinte szumó birkózóvá váltam. Régebben 55 kg súlyú voltam, és csak izmaim voltak. Egy év alatt 32 kg-ot szedtem magamra! Nagyon kövér lettem, és szörnyen éreztem magam.
Teljesen összetörtem. Bezárkóztam otthon, elvágtam magam a barátaimtól. Úgy éreztem, hogy összeomlott körülöttem a világ. Már nem tehetem azt, amit szerettem. A súlyfelesleggel élés elviselhetetlenné vált. Mit számít, hogy minden reggel elmentem futni, ha már 500 méter után leizzadtam és kimerültem.

A súly elolvad

A súlycsökkenés hétről hétre egyre észrevehetőbb volt. Egy hónap múlva már 14,4 kg volt! Ez azt jelentette, hogy a mérlegen az első számjegy már a 8-as volt, nem pedig az 1-es vagy akár a 9-es. Tudják, milyen szuper érzés az, amikor végre megszabadulsz ettől a felesleges súlytól? Olyan könnyűnek éreztem magam! A súlyom lecsökkent, vele pedig újabb és újabb centiméterek tűntek el. Még egy új nadrágot is kellett vennem, mert a régi már túl bő volt…
A változások nemcsak számomra, hanem a családom és a barátaim számára is egyre észrevehetőbbek voltak. Egyre több ember mondta, hogy jobban nézek ki. Gratuláltak nekem, hogy törődök magammal (már nem volt erőm magyarázni, hogy soha nem hagytam el magam!), sőt még azt is kérdezgették, hogyan csináltam.

Lányok, bátorság! A FatFix köszönhetően nekem sikerült, nektek is sikerülni fog.

Néhány hónap után büszkén mondhatom, hogy a súlyom már csak 64,1 kg, ami azt jelenti, hogy 39,3 kg-ot leadtam. 50-esről 38-asra ment le a méretem! Többé nem hallom a csúnya összesúgást, és nem látom a buta mosolyokat. És nem tudom elhinni, hogy újra olyan jól nézek ki!

De leginkább Agátának vagyok hálás, hogy nem őrizte meg magának a titkot. Amúgy is úgy érzem, hogy elvesztegettem az időt. De most visszanyerem. Újra tevékeny vagyok, gyakran találkozom a barátaimmal, már nem ülök a négy fal közé zárva. Van még egy kellemes szempont – sok klassz srác fordul utánam, sőt az egyikük… egyelőre nem írok semmit, hogy el ne kiabáljam 😉

Úgy döntöttem, hogy megosztom veletek ezt a történetet, mert tudom, mennyire fontos a remény. Az összes olyan nő reményét, akik a hormonok miatt híznak, FatFix hívják. Mivel nekem sikerült, nektek is biztosan sikerül! A PCOS nem egy ítélet, amely arra kényszerít titeket, hogy hatalmas nadrágot és hatalmas blúzt viseljetek.

error: Content is protected !!