Egy újabb iskolában találtak koronavírusos tanulót!!! Nem akarják az intézményben leállítani a tanítást a külföldi diákokat is beengedik továbbra is >>>

Egy újabb iskolában találtak koronavírusos tanulót!!! Nem akarják az intézményben leállítani a tanítást >>>

A Pannonhalmi Bencés Gimnázium egyik diákja lett koronavírusos, miután pozitív teszteredményt kapott.

A Pannonhalmi Bencés Főapátság közleményben tudatta, hogy a gimnáziumuk egyik diákjáról kiderült, hogy koronavírusos, miután tesztelésnek vetettek alá valamennyi tanulót. Jelenleg az egész végzős évfolyam (egy kohorsz) a kollégium elkülönített tetőtéri szobáiban, önkéntes karanténban várja a hétfői és szerdai csoportos tesztelést, a diákokkal szoros kontaktusba került prefektusok (kollégiumi nevelőtanárok) szintén.

Maga az iskola, és annak épülete teljesen elszigetelve működik, ezért teljesen ideális a diákok számára ezekben az időszakokban. A biztonságot tovább fokozza az, hogy külön bejárási protokollt vezettek be az intézmény területén a járvány időszakára.

A közleményből még az is kiderült, hogy az apátság és a gimnázium továbbra is várja külföldi tanulóit, azonban csak két negatív teszttel léphetnek be a területre – írja a magyarkurir.hu.

error: Content is protected !!