Drámai döntést hozott Szandi 24-én: elköltözött otthonról! Már nem titok!!!

Drámai döntést hozott Szandi 24-én: elköltözött otthonról! Már nem titok!!!

Már nem titok.

Semmi ok a drámára!

Ezt az évfordulót minden évben megünneplik, mert Szandi: elhagyja a szülői házat és Csabához költözik.-írta meg a http://blikkruzs.blikk.hu

Pintácsi Alexandra, művésznevén Szandi (Budapest, 1976. július 7.) kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekesnő.

1988-ban szerepelt a Nyomorultak és a Bestiák című rockoperában a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Még 12 éves sem volt, amikor 400 jelentkező közül ő lett a Mini Tini popénekes-pályázat győztese.

1988 karácsonyán Viki nővére egy Old Boys koncerten meglátta Fenyő Miklóst, odament hozzá és megkérte, hogy hallgassa meg húgát. Fenyő Miklósnak azonnal feltűnt Szandi érett hangja, amely a korához képest igen kiemelkedő volt, és ezzel kezdetét vette a karrier. 1989 novemberében jelent meg első albuma Kicsi lány címmel, s ez hetek alatt 270 ezer példányban fogyott el. Ezzel ő lett a legfiatalabb magyar platinalemezes előadó. Karrierje első éveiben gyakran jelent meg svájcisapkában. Ez úgy lett egyik ismertetőjele, hogy amikor meglátogatta Fenyőéket, a folyosón lévő üveges szekrény felső polcáról leesett a sapka. Szandi felpróbálta, vágott pár grimaszt, majd letette. Ez az összkép nagyon megtetszett Fenyőnek, és Szandin ‘rajta maradt’ a piros svájcisapka, melyben a második albumának borítóján is pózol. Az eredeti svájci sapkát, az egyik Fenyő Miklós koncerten a közönségnek dobta, utána rajongóitól kapott egy hasonlót.

error: Content is protected !!