Dancing with the Stars: Sztárvendég Gabriela Spanic műsorvezetők: Lékai Kiss Ramóna és Stohl András! Zsűritagok és táncosok, szereplők a TV2 új műsorában >>>

Dancing with the Stars: Sztárvendég Gabriela Spanic műsorvezetők: Lékai Kiss Ramóna és Stohl András! Zsűritagok és táncosok, szereplők a TV2 új műsorában >>>

Dancing with the Stars Magyarország!!!

A TV2 már jó előre kommunikálta a sajtóval, hogy vasárnap este, a Sztárban Sztár új epizódjában elárulják, kik lesznek új táncos showműsoruk, a Dancing with the Stars versenyzői. Az érdekesség, hogy felvezették, egy világsztár is a versenyzők között lesz, „akit több mint egymilliárd tévénéző ismer”.

Vasárnap este aztán kiderült, hogy ez a világsztár Gabriela Spanic.

És: a durva, hogy Kiss Ramóna fogja a vezetni a műsort Stohl Andrással

tehát két ex-RTL Klub-műsorvezető is lesz a műsorban.

A Sztárban Sztár ma esti műsorában azonban lehullt a lepel és elsőkörben kiderült, hogy a két műsorvezető nem más, mint Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna. Ramóna elképesztő szettben és hosszú szőke hajjal sétált be a stúdióba, gyakorlatilag mindenkinek leesett az álla.

Azt már néhány napja tudjuk, hogy Marsi Anikó is részese lesz a műsornak, meglepő is volt, hogy bevállalta, hiszen súlyos műtétje alig másfél éve volt, ám a csinos híradós meghozta ezt a merész döntést.

A többi szereplő kiléte azonban egészen idáig rejtély volt, ám a Sztárban Sztár ma esti adásából kiderült, hogy a női mezőnyt Marsi Anikó mellet Détár Enikő , Pásztor Anna, Osváth Andrea és Gelencsér Timi erősíti majd, míg a férfiaknál Tóth Dávid, illetve Noszály Sándor, Emilio, Horváth Tamás és Istenes László lesznek láthatóak majd. Sőt kiderült, hogy a fiúk között egy meglepő név is szerepel, ugyanis versenyzőként láthatjuk majd Győrfi Pál fiát, Győrfi Dánielt.

Ha pedig mindez nem lett volna elég meglepő, az is kiderült, hogy a műsort Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna fogják vezetni.

A Dancing with the Stars egyébként 2005-ben indult az Egyesült Államokban – ott már a 29. évadja jön szeptember 14-én –, az eredeti, brit verziót, a Strictly Come Dancing-et egy évvel korábban mutatta be a BBC.

A műsor lényege, hogy profi táncosok amatőr hírességeket tanítanak be különféle koreográfiákra, ezeket adják elő párban a nézők előtt.

Zsűri : Ördög Nóra, Molnár Andrea, Kováts Gergely Csanád, Schiffer Miklós

error: Content is protected !!