Családi pótlék EMELÉSE MÉG 2020-ban : ennyivel tervezik emelni az 1,2,3,4 gyermekes családok CSALÁDI PÓTLÉKÁT! Hát ez nagy meglepetés lesz minden családnak!

Családi pótlék EMELÉSE MÉG 2020-ban : ennyivel tervezik emelni az 1,2,3,4 gyermekes családok CSALÁDI PÓTLÉKÁT!

Hát ez nagy meglepetés lesz minden családnak!

Kérlek Oszd Meg és Segíts Te Is >>>

Az Mszp küzd évek óta a Családi pótlék emeléséért!!! Most is ezt tárgyalják….hátha sikerülne!!!

VÉGRE ITT VANNAK A PONTOS ÖSSZEGEK! Hát ez nagy meglepetés lesz minden családnak! : Családi pótlék EMELÉSE MÉG 2020 -ban : ennyivel tervezik emelni az 1,2,3,4 gyermekes családok CSALÁDI PÓTLÉKÁT!

Az alábbi táblázat szemlélteti, hogy a törvénymódosítási javaslat elfogadása után hogyan alakulnának a családi pótlék összegei.

A fenti adatokból egyértelműen látható, hogy a tervezet szerint nem csak az egyedülállók családi pótlékát növelnék meg, hanem a többi érintett családét is. Ez jó hír lehet az egy és kétgyermekes családoknak is, hiszen a tavaly kiadott KSH jelentés szerint a pozitív családpolitikai intézkedések ellenére jelentősen romlott a családok jövedelmi helyzete, csupán a nagycsaládosoknál javult érezhetően.

Kérdés, hogy vajon megtörik-e a jég az évek óta befagyasztott családi pótlék felett?-írja a https://munkaugyerthetoen.blog.hu

↓↓↓ Kérlek oszd Meg ↓↓↓

error: Content is protected !!