Családi házak 200 ezer forintért! 58 családi házat kínálnak eladásra fillérekért, tényleg ELKÉPESZTŐEN OLCSÓN 2023.nov.13 -tól HÉTFŐTŐL ! A legolcsóbb ház udvarral 140 ezer forint!!! Itt az országos lista árakkal :

Családi házak 200 ezer forintért

Családi házak 200 ezer forintért! 58 családi házat kínálnak eladásra fillérekért, tényleg ELKÉPESZTŐEN OLCSÓN 2023.nov.13 -tól HÉTFŐTŐL ! A legolcsóbb ház udvarral 140 ezer forint!!! Itt az országos lista árakkal :

Családi házak 200 ezer forintért! 58 családi házat kínálnak eladásra fillérekért, itt a lista!

Magyarországon évente körülbelül félmillió végrehajtási ügy indul. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (MBVK) 2013-ban 500 ezer ügyről adott hírt, s ez a szám évről évre csak növekszik.  ( Friss hírek )
A végrehajtási nyilvántartást vezető internetes oldalon jelenleg is számos ingó- és ingatlanárverési hirdetmény olvasható. Az ingatlanok között jelenleg 84 Heves megyében található, a legdrágább ezek közül Nagyrédén. Itt egy mezőgazdasági besorolású telket kínálnak 250 millió forintért, mely egy hektár 5980 négyzetméter alapterületű. De ahhoz a 662 négyzetméteres, emeletes, teljes közművesítésű családi házhoz is mélyen zsebünkbe kell nyúlni, mely Gyöngyössolymoson várja új gazdáját, hiszen 58 millió forintot kérnek érte.
Ha körülnézünk a legalacsonyabb árú ingatlanok között, akkor találkozhatunk egy tófalui, 2 szoba, konyhás, fürdőszobás házzal, mely 125 ezer forintért is elkelhet. Egy némileg kisebb alapterületű ingatlan Mezőtárkányban is van ugyanannyi pénzért.
Ha kitekintünk az ország más részeire, hasonló számokat láthatunk. Ma Magyarországon 2 494 ingatlan vár arra, hogy árverésen gazdát cseréljen. A legalacsonyabb összeget egy berkenyei 250 négyzetméteres területért kérnek, 9 ezer forintért kelhet el, de a lakóházak között egy mélykúti ingatlan vezet, ennek 37,5 ezer forint a kikiáltási ára. Természetesen érdekes lehet a legdrágább is. A fővárosban egy 1139 négyzetméteres telket, rajta 295 négyzetméteres tégla lakóházzal közel 300 millió forintért lehet megvásárolni, míg az abszolút rekorder egy szombathelyi ipartelep a maga egy milliárd forintjával.


 

error: Content is protected !!