BENZINTÁMOGATÁS, BÉRLETPÉNZ, UTAZÁSI PÉNZ JÁR 2020-BAN HA gyermeke van! 1,2,3,4 GYERMEK UTÁN IS KIFIZETIK!!!! Óriási segítséget kaptak az új törvénnyel a szülők, nekik is jár a benzintámogatás a munkába járáshoz! Új törvények szabályozzák, hogy ki és milyen esetekben kaphat támogatást utazásra, bérletre, benzinre.

Szülők figyelem – önnek is járhat a benzintámogatás ha gyermeke van! Óriási segítséget kaptak az új törvénnyel a szülők, nekik is jár a benzintámogatás a munkába járáshoz! Új törvények szabályozzák, hogy ki és milyen esetekben kaphat támogatást utazásra, bérletre, benzinre.

Benzintámogatás járhat a gyermekeid után!

Nemrégiben változott az utazás költségtérítésének törvényi háttere! Új törvények szabályozzák, hogy ki és milyen esetekben kaphat támogatást utazásra, bérletre, benzinre.

A régi szabályozás szerint abban az esetben kaphatott a munkavállaló utazási támogatást, ha a munkába távolsági busszal, elővárosi busszal, HÉVVEL, belföldi vagy határon átmenő országos közforgalmú vasúttal 2. kocsiosztályon, hajóval, komppal, vagy révvel járt munkába. Most ezen a törvényen változtattak.

Hirdetés

A jelenlegi szabályozást könnyítést javulást hozott a dolgozóknak!

AZ új szabályok szerint regionális járatokra is jár a támogatás.

A régebbi szabályok szerint a benzintámogatás csak abban az esetben járt a dolgozónak, ha
Ez a térítési a 9 ft-os kilométerenkénti összeget jelenti, melyet a NAV határozott meg!

Tehát a korábbi szabályok szerint ez csak akkor járt a munkavállalónak ha a lakóhelye vagy a tartózkodási helye között nincs olyan tömegközlekedési lehetőség, mellyel eljuthat a munkahelyére, vagy ha olyan munkarendben dolgozik a dolgozó, hogy csak jelentős várakozással vagy egyáltalán nem tudja használni a közösségi közlekedést, vagy ha munkavállaló olyan fogyatékkal él, vagy mozgáskorlátozott és ennek eredményeképpen nem tudja használni a tömegközlekedést.

Most óriási segítséget kaptak a dolgozók, ugyanis az új törvények értelmében a munkavállaló akkor is kaphat benzintámogatást, ha óvodás vagy bölcsődés gyereke van.

Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!

error: Content is protected !!