Most alig van 10 fok, de SÚLYOS KÁROKAT OKOZÓ HŐHULLÁM HALAD FELÉNK! EXTRÉM HŐSÉG JÖN!

Most alig van 10 fok, de SÚLYOS KÁROKAT OKOZÓ HŐHULLÁM HALAD FELÉNK! EXTRÉM HŐSÉG JÖN!

Olyan hőség lesz, amiben már dolgozni sem lehet – óriási károkat okoz majd!

Köztudott, hogy extrém hőségben lehetetlen ugyanannyit dolgozni, min más normális környezeti viszonyok között, ezért nagy a veszélye annak, hogy a globális felmelegedésnek köszönhetően nagyon komolyan visszaeshet a termelékenység.

Természetesen könnyebben alkalmazkodhatnak a változásokhoz a gazdagabb országok, pedig javarészt épp ők a felelősök a globális felmelegedésért, de a szegényebb országok igencsak nagyot bukhatnak.

2030-ig 2 billió dolláros kárt okoz majd, egy ENSZ-kutatás szerint a világ gazdaságainak a globális felmelegedés. Szinte emberi ésszel felfoghatatlan az összeg, az sem segít, ha átváltjuk forintra: 569 ezer milliárd forintot tesz ki 14 év alatt az üvegház hatás.

Ez nagyjából annyi, amennyi GDP-t ebben az időszakban mindenestől megtermel majd Magyarország.Beszélni kell az öko-menekültekből álló hullámról is, amely Európát fenyegeti. A Közel-Kelet és Észak-Afrika lakói egy új tanulmány szerint hamarosan tömegesen kényszerülnek elhagyni szülőföldjüket az elviselhetetlenné váló hőség és kiszáradás miatt.OSSZUK MEG, HOGY MINÉL TÖBBEN FELKÉSZÜLJENEK A HŐSÉGRE!

error: Content is protected !!