Ájult fiúk, lányok részeg 15 évesek és rengeteg drog, ilyen az idei Balaton Sound! KÉPEK:

Ájult fiúk, lányok részeg 15 évesek és rengeteg drog, ilyen az idei Balaton Sound! KÉPEK:

A fiatalok kiütötték magukat!!! Rengeteget ittak:

Viharos kezdéssel indult az idei Balaton Sound. Délelőtt még tombolt a hőség, délután pedig hatalmas széllel, zivatarral megérkezett a megjósolt hidegfront. A vihar miatt a programokat is le kellett egy időre állítani, ám a bulizók kedvét az időjárás szerencsére nem befolyásolta. Az eső elvonultával pedig folytatódhattak a fesztivál első napjának koncertjei. 

Három több mint suttyó kontent is terjedni kezdett az idei Balaton Sound kapcsán, s bár a fesztiválnak vége, a mémekkel bizonyára ti is találkoztatok itt-ott. Pedig talán jobb lett volna, ha nem…

A fesztiválon fellépő mintegy 80 fős nemzetközi gárdában a világ top 20 dj-jéből hét ott volt!

A “fesztiválváros” megépítésén 300 ember dolgozott nyolc napon át, 80 kamionnyi fémszerkezet szolgált alapanyagul a Sound színpadainak felépítéséhez. A fesztivál területét 15 kilométer hosszú kerítés veszi körül. A vendégek kényelmét 2500 kanapé, fotel és bútor szolgálja, a kommunális ellátást 800 mobil és konténeres vécé biztosítja. A rendre 350 fős biztonsági szolgálat ügyel, és lesz a fesztiválon öt mentőautó, több tucat egészségügyi szolgálatot végző, valamint három tűzoltóautó és 300 tűzoltó-készülék. A Sound teljes területén és a környék utcáin 450 takarító dolgozik azon, hogy tiszta legyen a fesztivál – írta az MTI.

 

error: Content is protected !!