A legszerencsésebb csillagjegyek Decemberben: Pénz, Szerelem minden összejön nekik:

Az 5 legszerencsésebb csillagjegy – te is ott vagy?
Az 5 legszerencsésebb csillagjegy – te is nyerhetsz a lottón?

Már biztosan tudod, hogy a csillagok számos dolgot meghatároznak az életben, de nem biztos, hogy tudtad, hogy azt is elárulják, általában mennyire vagy szerencsés. Ez azt jelenti, hogy egyes jelek szerencsésebbek, de persze ez semmire sem jelent garanciát. Tehát ha nem látod magad a szerencsés csillagjegyek között, az csak annyit jelent, hogy bizonyos dolgokért egy kicsit keményebben meg kell dolgoznod. De ha csillagjegyed szerepel a felsorolásban, akkor elképzelhető, hogy nagyon fényes jövő áll előtted. Lássuk hát!Skorpió (október 23–november 21.)

Ha ebben a jegyben születtél, akkor már tudod, hogy nagyon szerencsés vagy, és bár nincs szükséged arra, hogy ezt megerősítsük, mi mégis megtesszük. Olyan szerencsés csillagzat alatt születtél, hogy bármihez nyúlsz, az arannyá változik, és ezért még túl nagy erőfeszítést sem kell tenned. Gondolj csak bele: hányszor találsz pénzt egy régi kabátban? Hányszor nyersz sorsoláson? És milyen könnyű volt megtalálni életed szerelmét?

Tehát most, hogy tudod, mennyire szerencsés vagy, mit fogsz ezzel kezdeni? Szerintünk sürgősen vegyél egy lottószelvényt, és nézd meg, mi történik. Ha pedig nyersz, ugye megvan a telefonszámunk?Vízöntő (január 20–február 18.)

Ha Vízöntő vagy, akkor nem csak rendkívül szerencsés, de nagyon okos is vagy, és szereted a kiszámított kockázatokat, ami általában kifizetődik, tehát ez egy igazán nyerő kombináció. Tudsz merész lenni, szerencsét próbálni, és bár úgy gondolod, hogy minden csak a tetteidnek köszönhető és a szerencsének semmi köze az eredményekhez, az az igazság, hogy a szerencse fia vagy.

A szerencséd titka, hogy nem számítasz rá, és ha egyszer megpróbálnál a szerencsédre hagyatkozni egy veszélyes helyzetben, valószínűleg ott helyben elhagyna a szerencséd. Ezért jobb is, ha továbbra is azt hiszed, hogy minden jót csak saját magadnak köszönhetsz, mert akkor rendben mennek a dolgaid!Nyilas (november 22–december 21.)

Ha a Nyilas jegyében születtél, jó hírünk van a számodra: ez a zodiákus egyik legszerencsésebb jegye. Hogyan és miért? Nos, a csillagoknak biztosan van ehhez közük, de ez ugyanúgy függ a hihetetlenül optimista világnézetedtől is, amivel csupa jó dolgot vonzol az életedbe, és amitől rendkívül szerencsés vagy.

De a legjobb benned nem az, hogy a szerencsecsillag kíséri az utadat, hanem az, hogy mindig készen állsz megosztani a szerencsédet. Ha elviszed a lottó ötöst (amire jó esélyed van egy nap), az első dolgod valószínűleg az lesz, hogy minden barátodat meghívsz egy egzotikus nyaralásra. Jut eszünkbe: lehetünk a barátod?Halak (február 19–március 20.)

A Halak jegy szülötteként jól tudod, hogy nyomodban jár a szerencse. Érzékeny természeted miatt néha úgy érzed, hogy az életed tele van nehézségekkel, de ha teljesen őszinte vagy magaddal, pontosan tudod, hogy remekül megy a sorod és ez nem mindig a tetteid vagy az erőfeszítéseid következménye – a dolgok nagyon sokszor neked kedveznek.

Igazság szerint mindannyian álmodozunk a lottónyereményről, de te igazán meg is érdemelnéd, mert az így szerzett pénzt csupa jóra fordítanád.Valószínűleg az egész összeget jótékony célokra költenéd és minden lehető módon megpróbálnád megmenteni a világot. Ez nagyszerű terv, de ha valaha is megnyered a főnyereményt, mindenképpen költs magadra is, mert megérdemled!Szűz (augusztus 23–szeptember 22.)

Ha a Szűz jegyében születtél, nagy eséllyel kevés időd van azon gondolkodni, hogy milyen szerencsés vagy, mert annyi minden történik az életedben, hogy egyszerűen nincs erre időd. De ha néhány percre leülsz, és átgondolod, hamarosan rájössz, hogy valóban szerencsés csillagzat alatt születtél.

Nagyon józan és reális ember vagy, ezért egy lottószelvény megvásárlása számodra valószínűleg teljesen értelmetlennek hangzik, de ettől még érdemes lenne megpróbálnod, mert lehet, hogy szerencsésebb vagy, mint gondolnád.
error: Content is protected !!