9 napja nyomtalanul eltűnt Antal Csaba (47)!!! Segíts a megtalálásában 1 Megosztással: OSSZÁTOK MINÉL TÖBBEN >>>

9 napja nyomtalanul eltűnt Antal Csaba (47)!!! Segíts a megtalálásában 1 Megosztással:

OSSZÁTOK MINÉL TÖBBEN >>>

Ismerősei nagyon aggódnak a 9 napja nyomtalanul eltűnt Antal Csaba (47) miatt. A Ripost szerint a hétvégén száznál is több rendőr kereste a vállalkozót az újpesti Farkas-erdőben.

Én még mindig nagyon bízom benne, hogy Csaba épségben előkerül, csak valamiért eddig nem tudott életjelet adni magáról – mondta a Blikknek az eltűnt férfi egyik régi ismerőse. – Arról fogalmam sincs, hogy a munka- vagy pénzügyeit hogyan intézte, az azonban biztos, hogy emberileg mindig kifogástalanul viselkedett.

Antal Csaba Újpesten egy panellakásban él. Az egész lakótelepen beszédtéma a férfi rejtélyes eltűnése.

Ismerem Csaba párját, nem is akarok belegondolni, mit él át. Bárkivel beszélek, mindenkinek az a véleménye, hogy Csaba egy udvarias, kedves ember, konfliktusa itt senkivel nem volt. Nagyon reméljük, élve előkerül – magyarázta egy, a neve elhallgatását kérő helybeli.

A Ripost úgy tudja, a férfinak autószerelő-műhelyei voltak, és egy új üzletfelével elszámolási vitába keveredhetett. Csaba egy fiatal kollégáját kérte meg eltűnése napján, hogy tegye ki az Erdősor utcánál, majd hajtson el. Azóta senki nem látta a férfit.

A lap kérdésére a rendőrség elmondta: a Budapesti Rendőr-főkapitányság körözési eljárás mellett emberölés gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. Kerestük mi is a zsarukat, későbbre ígértek választ.  

Tegnap délelőtt egyébként Antal Csaba közösségi oldala még bárki számára látható volt, pár órával később azonban elérhetetlenné vált a profilja.

error: Content is protected !!