30 év börtön VV Fanni gyilkosának!!!

Harminc év börtön várhat VV Fanni állítólagos gyilkosára – de van egy feltétel

A Fővárosi Fő­ügyészség életfogytiglant kért a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlóra, azzal, hogy legkorábban harminc év múlva bocsássák szabadon feltételesen.

Az alku azonban csak akkor áll, ha B. László már az előkészületi ülésen váddal egyező beismerő vallomást tesz.

– Ha B. László beismerő vallomást tesz, úgy harminc év börtönbüntetés vár rá, és a huszonhatmillió forintos bűnügyi költséget is neki kell viselnie – számolt be a Borsnak dr. Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője.

– Ez természetesen nem opció számunkra, mivel nem követte el az emberölést, és véleményem szerint ebből a vádiratból megállapítható, hogy a bűntett nem valósult meg. Amennyiben mégis megállapítják a vádlott felelősségét, úgy a börtönévek határa a csillagos ég – tette hozzá az ügyvéd, akitől a kocsiban talált, véres kötél miatt DNS-mintát vettek, majd védőként kizártak az ügyből. B. László segítőjeként, és bűnpártolóként vizsgálták, hogy köze van-e az ügyhöz.

– Semmi közöm semmihez, nincs rajta a sejtmintám a kötélen, de ennek ellenére sem engedtek vissza védőügyvédnek. (…)Szégyen ez az egész ügy, és László hülyesége a családunkra nézve, de nincs takargatnivalónk. Amit tett, hogy elvitte az ájult Fannit, ami a kamerán is látszik, azt elismeri, és viseli az azzal járó következményeket, de többet nem – panaszolta dr. Brodmann.

error: Content is protected !!