10 ezer FORINT ÉRKEZIK AZ iskolásoknak MÉG iskolakezdés ELŐTT! Itt vannak a fontos tudnivalók :

10 ezer FORINT ÉRKEZIK AZ iskolásoknak MÉG iskolakezdés ELŐTT! Itt vannak a fontos tudnivalók :

EZT a 10 ezer forintot minden általános iskolás megkapja MÉG iskolakezdés előtt! >>>>

ITT a nagy bejelentés :

MINDEN NYUGDÍJAS ÉS ISKOLÁS 10 ezer forint ajándékpénzt kap!

ITT a dátum mutatjuk mikor érkezik a pénz :

A Fidesz jól bejáratott tízezres Erzsébet utalványához hasonlóan most Szeged város önkormányzata ad anyagi támogatást lakosainak egy részének.

Az intézkedést Botka László polgármester jelentette be a majálison az újszegedi ligetben szerdán délelőtt. Elmondása szerint olyan jól teljesít a helyi gazdaság, hogy idén megtehetik ezt a lépést, mellyel a kormány által korábban elvágott szociális támogatásokat is visszahozzák.

„Minden nyugdíjas szegedi polgár alanyi jogon tízezer forintot kap a várostól, kompenzálva az elmaradt nyugdíjemelést. De azokat is szeretnénk támogatni, akikre a városunk épül: minden szegedi általános iskolás korú gyerek után tízezer forintos tanévkezdési támogatást kapunk. Ezt a két intézkedést az extra bevételeinkből tudjuk fedezni. Alanyi jogon támogatjuk a polgárokat, Szeged a szolidaritás városa, legyünk büszkék a közösen elért sikereinkre, és folytassuk közösen a munkát. Éljen a szabad, szolidáris, európai Szeged!” – mondta beszédében.

Az idősek október 1-ig, a nyugdíjasok világnapjáig kapják meg a támogatást készpénzben. A gyerekeknél valamivel komplexebb a folyósítás, ott a család kap támogatást szintén készpénzben a tanévkezdésig.

Az is kiderült, hogy az intézkedés idéntől érvényes, és a következő években a város gazdasági eredményei határozzák meg a támogatásokat.

Az iskolások pedig Szeptember 1-ig.

error: Content is protected !!