1 perce jött a hír! DÖNTÖTT A KORMÁNY! ÍGY indul a TANÉV idén szeptemberben! >>>

1 perce jött a hír! DÖNTÖTT A KORMÁNY! ÍGY indul a TANÉV idén szeptemberben! >>>

A kormány elemezte a járványügyi helyzetet – közölte a mai Kormányinfón Gulyás Gergely. A miniszter szerint Magyarországon a helyzet stagnál, de a környező országokban romlik a helyzet. Felsorolt néhány országot a térségben, ahol nőtt az egymillió lakosra jutó fertőzöttek aránya. Majd nyugat-európai példákat – Finnország, Olaszország említett. Kiemelte, hogy Szlovéniában, Horvátországban – a főbb magyar turisztikai célországokban – jobb a helyzet.

Mindezeket mérlegelve nem terveznek változást a hatályos intézkedéseken, mert ebben látja a garanciáját annak, hogy szeptember elején – a tanévkezdéskor – meg lehessen akadályozni a második hullám kitörését. A kormány arra készül, hogy a tanév szokásos rendben el tud indulni.

Az is lehet, hogy minden gyereket be kell oltani: Részletek >>>

A kormány nem kíván változtatni a koronavírus-járvány elleni védekezést szolgáló, jelenleg hatályos intézkedéseken, mert bármilyen módosítás kockázatos lenne – közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a kormányinfón.
A kormány semmilyen kockázatot nem vállal, a cél a második hullám megelőzése – hangoztatta.

Gulyás Gergely azt jelölte meg célként, hogy szeptember 1-jével az iskolák rendes tanulmányi rendben kezdhessék meg működésüket.

↓↓↓ Kérlek oszd Meg ↓↓↓

error: Content is protected !!